Sunday, December 16, 2012

sana sini kawen 2012..





Assalamualaikum..
Korang..lambat skit update pasal kawen2 nih...bizi laa..(alasan standard)..hihi
Semalam Mil baru je balik..datang membawa si pengantin menziarahi kami...
Tq noni sebab datang bawka buah manggis yang sangat manis..manis macam noni..
Noni tu my biras..
Okeyyy..meh laa layan gambo2..

P/S ; entry kalini banyak gambo..kalo korang letih nak nengok,skip jer laa..hihi



pengantin 1st ; Haizal sedang akad...berdebor wehhhh...
( 29hb november 2012)


pengantin perempuan (noni) dalam debaran masih boleh senyum..
dia ni memang murah dengan senyuman..
Opsss...background me n Mil...hihi..manja2 konon..



Alhamdulillah...semuanya selesai...sekali lafaz sahajer...



pic selepas akad...                                    pic bertandang...



rombongan kami ke rumah Noni..di Tanah Merah jugak...sekampung laa pengantin nih,senang laa nak balik beraya kannn...huhu
opsss...actually mereka nih classmate dari sekolah rendah lagi...dah memang jodoh mereka kannn...
Now,Noni ni mengajar di sarawak..so lepas ni,mereka akan berjauhan..siannyer...
Semoga korang tabah menghadapi dugaan dan cabaran...



orang kuat disebalik tabir..huahuahua...



okeyyy...ni pengantin 2nd...Hairol..
( 2hb disember 2012)
bersiap dalam hujan renyaiiii...



syukur juga...sekali lafaz...xde pic semasa akad...



pengantin perempuan (akma)...tahniah korang...
Akma ni orang Kota Bharu..mengajar di Kolumpo..cikgu jugak...



kami...



kami lagi..



the next day @ Kota Bharu...majlis reception..



pengantin yang merah...


makan beradab katanya...



sebahagian dari keluarga besar kami...
memang tak complete...
;(


kami the purple's..hihikhik...


@ Majlis menyambut menantu kedua2nya...
( 6hb disember 2012 )
@ Tanah Merah, Kelantan



kelabu...



biru vs oren



kami yang bekerja keras...



adehhhhh...



posing dalam bilik perantin...



kawan kami yang datang dari Paka, Terengganu..
Thanks siti n famili sebab sudi hadir walupun sesat2..hihi...



last but not least....me n biras...


okehhhhhh...habis sudaaa cerita kawen...

Bye...





1 comment:

  1. cabaran la kawan dok jauh2
    musim cuti sekolah gantungla periuk belanga kan :)

    ReplyDelete